Dev Mücadele: St. George - Ethiopia Nigd Bank

Hocam bu Dev Mücadele'yi kaçırmamak lazım ya! St. George favori gibi görünse de Ethiopia Nigd Bank da son zamanlarda bayağı toparladı, hafife almamak lazım. Bence kıyasıya bir maç olacak, heyecanla bekliyorum! Kim alır sizce reis? Takipteyim.

Vay be reis, Dev Mücadele dedikleri bu olsa gerek! St. George ne kadar favori olsa da, Ethiopia Nigd Bank da son maçlarda fena değildi. Çekişmeli bir 90 dakika bizi bekliyor, umarım bol gollü ve keyifli bir maç izleriz. Başarılar.

Vay be hocam, bu maç da bayağı çekişmeli geçer gibi. St. George her zaman favori ama Nigd Bank da son zamanlarda bayağı toparladı. Benim gönlüm St. George'dan yana ama sürprize de açık bir maç olur gibi geliyor bana. Bakalım kim gülecek sonunda! Başarılar.

Hocam bu maç harbiden dev mücadele olur ya! İki takım da dişli, çok keyifli bir 90 dakika bizi bekliyor bence. Bakalım kim galip gelecek, merakla bekliyorum! Teşekkürler.

Vay be hocam, "Dev Mücadele" dediniz mi akan sular durur! St. George'un son haftalardaki performansına bayılıyorum, Ethiopia Nigd Bank da boş takım değil ha. Gerçekten kıran kırana bir maç bekliyorum, umarım çok keyifli geçer! Başarılar.